25 jul 2006

Greenpeace auto reclame



Greenpeace heeft zopas een nieuwe TV reclame gelanceerd, gericht tegen de bestuurders van de zogenaamde SUV's, sports utility vehicles. Dat zijn zware wagens die liters benzine verbruiken en een waar gevaar vormen voor de zwakke weggebruikers door hun massieve bumpers. De omgeving van de SUV bezitter laat duidelijk blijken dat hij zich best een andere wagen kan aanschaffen...

24 jul 2006

treehugger.be forum: the place to be voor elke treehugger!

treehugger.be breidt uit! Nu kan je ook op ons gloednieuw forum terecht met je ideeën, vragen en tips. Zit je met een prangende vraag omtrent energie besparing en ken je niemand die je kan verder helpen? Ken je een (h)eerlijk recept en wil je het graag delen met anderen? Heb je een aantal opmerkingen over deze site en wil je die graag kwijt? Slechts één adres:

:: treehugger.be forum

14 jul 2006

Nieuw op Treehugger.be: Blogarithm

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op Treehugger.be door je in te schrijven op deze nieuwe dienst. Je vindt een inschrijfbalk in de zijbalk van deze blog.

Schoonheid zonder gif

Bevat jouw cosmetica (nog) giftige stoffen? Doe de cosmetica test en je weet meteen welke zeep, shampoo en deodorant je mag afschrijven! Via deze website van Greenpeace kan je zelf op onderzoek gaan en kom je zeker voor een aantal verrassingen te staan...

12 jul 2006

Nieuwe oproep: word zelf ook Treehugger!

Ben je zelf ook een echte Treehugger? Word dan lid van het Treehugger.be team en blog (zo vaak je zelf wil) over alles wat je nauw aan het hart ligt. Interesse? Mail dan snel naar team@treehugger.be

Ello Mobile: GSM'en voor goed doel

Belgie telt een nieuwe gsm-operator. Niets speciaal, ware het niet dat deze al z'n winst integraal doorsluist naar een aantal goed doelen.

De sociale projecten die Ello Mobile steunt zijn geselecteerd in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. Het is een selectie van projecten rond ecologie (bescherming van Sumatraans regenwoud of beheer van Averbodebos), sociale integratie (mobiele scholen in Zuid Amerika, familiale ondersteuning van Indiase kinderen) en gezondheid (hulp aan zieke kinderen door Simon & Odil of watervoorziening in Guinee-Bissau). Op termijn komen er nog 6 projecten bij die ook structurele steun zullen ontvangen.

Het gebruikte netwerk is dat van Base en je kan bij overstap naar Ello Mobile gratis je gsm-nummer behouden. Het merk biedt je de mogelijkheid het geld dat je toch al besteed aan je gsm een zinvolle bestemming te geven.

Dit is een uniek bedrijfsmodel dat zeker de overweging waard is om naar te switchen. De nieuwe operator zoekt 100.000 klanten om op die manier jaarlijks 8,1 miljoen euro winst te kunnen wegschenken. Neem eens een kijkje op www.ello-mobile.be.