30 jan 2006

Bloglet

Vanaf nu kan je inschrijven op Bloglet via de sidebar op treehugger.be om via e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe posts. Handig en gratis: een aanrader!

Rustle the Leaf is terug!





Terug van weggeweest bij treehugger.be : Rustle the Leaf! De strip is opnieuw rechtstreeks leesbaar via treehugger.be, klik gewoon op de banner in de rechterkolom en de strip verschijnt in een pop-up venster op je scherm. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering van deze eco-friendly comic en sinds een paar weken hebben ze zelfs een heuse podcast: surf naar www.rustletheleaf.com om de eerste twee afleveringen te beluisteren.

Nog meer fiets-nieuws: regenbenen!











Ideaal voor de onverwachte regenbui: uitrolbare beenbeschermers, zgn. 'regenbenen', die uw bovenbenen beschermen tegen de wind, de regen en de kou!

meer info: klik op de titel van deze posting

een tip van treehugger.com

De Moederfiets















De Filiduo is ontwikkeld om veilig en comfortabel 2 kinderen achterop de fiets mee te kunnen nemen. Door de langere wielbasis en de verlengde bagagedrager zal de Duo nooit 'steigeren', ook al heb je 2 oudere (en dus zwaardere) kinderen achterop. Ideaal voor tweelingen. Op de bagagedrager passen zowel achterzitjes die geschikt zijn voor kinderen van 9 maanden tot ongeveer 5 jaar, als achterzitjes voor kinderen vanaf 5 jaar. Een fiets dus die je echt jarenlang goed kunt gebruiken.


U ziet het, ideaal voor gezinnen met 2 kleine kinderen die al fietsend de stad willen doorkruisen!

13 jan 2006

Nieuwe Micro brandstofcel voor laptops













Een knappe nieuwe uitvinding van Panasonic: een micro brandstofcel voor laptops! De brandstofcel werkt op methanol en gaat zo'n 20 uur mee met een volle tank...

een tip van treehugger.com

Niet zo lang geleden in een supermarkt niet zo ver weg...


Niet zo lang geleden in een supermarkt niet zo ver weg...

Laat je meeslepen in de avonturen van C3Peanuts, Ham solo, Chewbrocolli en natuurlijk de Dark Potato.

een tip van de positieve economie!